LOGO TREK

Szállítmányozási és Tömegárufuvarozó Kft.

General Cargo

Belföldi szállítmányozás

Éves szinten több 1 000 fuvart teljesítünk Magyarország teljes területén, az 1 raklap mennyiségtől egészen a komplett kamion mennyiségig. Stratégiai partnerei vagyunk több hazai építőanyag, állateledel, fa-, papír-, és műanyagipari termékeket gyártó vállalatnak.

A mezőgazdasági termények szállításához kapcsolódó közel 20 éves tapasztalatunkat a csomagolt input (műtrágya, vetőmag, növényvédő szerek) termékek szállítása során is kamatoztatjuk. Cserepalettás fuvarok teljesítését is vállaljuk.

Nemzetközi szállítmányozás

Komplett – (FTL) és részrakományok (LTL) mellett, gyűjtőfuvarok szervezését és teljesítését is végezzük Európa egész területén, illetve az EU határain túl is. Évről évre egyre több fuvar teljeskörű vámügyitézését koordináljuk.

Speciális szállítmányozás

Partnereink speciális igényeihez igazodva vállaljuk veszélyes áruk (ADR) és túlmértes áruk szállítását belföldön és nemzetközi viszonylatokban egyaránt. A veszélyes áruk precíz és hibátlan továbbítása illetve domumentálása érdekében cégünk ADR szakértőt alkalmaz.

Komplex logisztika

Megrendelőink teljeskörű kiszolgálása érdekében komplex logisztikai szolgáltatást biztosítunk. Ennek keretében vállaljuk partnereink termékeinek szállítását a gyártól a raktárig, a termékek raktározását, igény szerint különböző raktári tevékenységek (készletnyilvántartás, címkézés, átcsomagolás, komissiózás) elvégzését, és természetesen a termékek kiszállítását a furgonos tételektől egészen a teljes kamion mennyiségig.

Scroll to Top