LOGO TREK

Szállítmányozási és Tömegárufuvarozó Kft.

Vasúti logisztika

Nagyszámú mobil gépparkkal (optirak 150 B, nagy teljesítményű kirakó szalag és Kobzarenko RVM-180) és tapasztalt vasútüzemi brigádokkal teljesítjük az irányvonati feladásokat és kirakodásokat Magyarország összes, vasúti rakodásra alkalmas teherpályaudvarán, iparvágányán. Kiépített kapcsolatrendszert tartunk fent a magánvasúti cégekkel, helyi állomásfőnökökkel és illetékes hatóságokkal.

A rakománykezelés során személyes felügyeletet biztosítunk. A vasúti kocsikat igény esetén saját plombákkal is zárjuk, a közúti és vasúti okmányokat kezeljük. A teherpályaudvarok és vasúti kocsik száraz tisztítását elvégezzük. Igény esetén iparvágányt biztosítunk, Békéscsaba, Székesfehérvár, Adony településeke

A nagy teljesítményű kirakó szalagunkkal és a Kobzarneko RVM-180 típusú gépünkkel nagy mennyiségben tudunk folyamatosan irányvonatokat kiszedni Magyarország összes, vasúti rakodására alkalmas teherpályaudvarain.

Szoros kapcsolatot ápolunk a piacon fellelhető összes vasúti társasággal, így igény esetén irányvonatokat is tudunk biztosítani a megrendelőink részére. 2015-től rendelkezünk GMP+ B3 tanúsítvánnyal is így előre egyeztetést követően cégünk a komplett rakodási, szállítási és dokumentálási folyamatokat is el tudja látni a GMP+-os irányvonatok esetén.

Főbb vasúti szolgáltatásaink:

  • Rakodásra alkalmas pályaudvarok, iparvágányok feltérképezése, kiválasztása.
  • Vasúti vagonok átnézése, esetleges száraz tisztítása
  • Kapcsolattartás az ügylet összes kontaktjával (Megrendelő, minőségellenőrzés, raktárak, MÁV, vasúti speditőr, továbbá igény esetén növény- és állategészségügy és egyéb hivatalos szervekkel)
  • MÁV hivatalos üres- tele mérlegelésnél személyes jelenlét
  • Rakodásirányítás és rakodás az összes biztonsági előírás maximális betartása mellett
  • Közúti rászállítás megszervezése
  • A fuvarozást végző teherautók kontrollmérlegelése
  • Teljeskörű vasúti dokumentáció

A berakott vagy kiszedett mennyiségre súlygaranciát vállalunk (MÁV hivatalos mérések esetén).

Scroll to Top